Tralalala (Och två bilder med tema: orange)

Åh, himmel och pannkaka vilken bra dag det är idag!

  1. Det är fredag. Fredagar är automatiskt bra.
  2. Jag ska äta pizza till lunch. Det har hänt typ två gånger tidigare i mitt liv. Är mycket uppspelt över detta och glad att Hanna inleder mig i fantastiska frestelser.
  3. Jag har vunnit ett bokpaket från Onekligen. Onekligen-Lisa är typ min favoritperson i hela världen och en av mina önskedrömskompisar. (Och en normal människa kanske hade kunnat sitta kvar på stolen när den fina nyheten nådde inkorgen. Själv har jag dansat och jublat lite av hipp hurray.)

 

De här fabulösa punkterna av lycka och pepp räcker tydligen för att jag ska kunna ignorera dagens skitväder (snöblandat regn och äckel) fullkomligt.

Annan bra grej: Godaste Dumlekolan! Visste du förresten att det äts 13 Dumlekolor per sekund?
Det är många det!

 Tredje bra grej: Jobbet. Just nu sitter jag och går igenom webbplatsens innehåll och rubriker och ordnar och färgkodar och sorterar och tänker och grejar. Är väldigt zen, skulle man väl kunna säga.

One comment on “Tralalala (Och två bilder med tema: orange)

  1. Men åh! Dumle orange! Var finns den? (vill haaaaa)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

759Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>