Tjock och lat

Heheheheeee.
Jag kanske är det roligaste människan i världen.

Det här är en grej ur arkivet:
Tjock och lat.
Säg det högt.

 

Obs att jag är inne på tredje dagen med hysterisk feber. Jag har inte ätit någon annan fast föda än fryst mango i bitar det senaste dygnet. Har en galet sug efter kakor och tomatjuice (!?). Snart ska jag hämta ut Cocillana-Etyfin. Mmmm… Cocillana. Mmmm… Etylmorfin… Är definitivt vid mina sinnens fulla bruk, om ni undrar.

/Svettas som en gris.

One comment on “Tjock och lat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

755Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>