STOPPA PRESSARNA! Det blev en lugg!

Har varit hos frisörapan och fått en lugg.
Är plötsligt besatt av min egen spegelbild.
Kommer bli en luggpillare av sällan skådat slag inom en mycket snar framtid.

Sådär, varsågod för viktig info och nu kan ni få återgå till att fira valborg.
Själv ska jag sitta här och smeka luggen på ett närmast maniskt sätt…

3 comments on “STOPPA PRESSARNA! Det blev en lugg!

 1. Ja, gör det för det hjälpte mig verkligen. Spring först som du brukar och sen tänker du på kalas och ser om du känner någon skillnad!

 2. Isolde on said:

  Sjukt läckert! Din hemsida är en av mina favoriter, så vackra bilder och du skriver på ett otroligt medryckande och fint sätt (:

  Såg att du köpt x-antal shapers? Vad/Var har du hittat dessa? ^^

 3. Lisa on said:

  Hej – och tack!
  Vad glad jag blir av att läsa det du skriver..!

  När det var rea på Lindex efter jul gick jag lös på deras shapers, priserna var så larvigt låga då. Det blev både korsetter och bodys och för midja och höfter och jag vet inte allt. Sedan kan jag ju vackert erkänna att jag inte har använt dem särskilt mycket, och vissa är fortfarande helt oanvända. Men de finns där i min byrålåda – Och de är snygga :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

753Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>