Om du vill vara min chef

… finns det några saker du behöver veta om mig:

- Jag älskar prylar. Tekniska små underverk, tillbehör till datorn, smarta appar och apparater som löser problem… Vifta med något av det här och jag kommer springandes som en lycklig golden retriver.

- Jag är en nörd. Jag arbetar obehindrat i InDesign, Illustrator och Photoshop och jag har jobbat med flera olika publiceringsverktyg (från Episerver och SiteVision till WordPress och Drupal). Jag älskar Internet och hävdar gärna att sociala medier är fantastiskt och underbart och något som jag vill lära mig så mycket som möjligt om. Ord som bloggbävning och twitterstorm får mig att känna mig varm inombords, jag tycker att det är fint och fascinerande att vi har blivit ett skrivande folk och att vem som helst kan göra sig hörd och läst i denna digitala tid. (Men att koda CSS och html gör jag först när jag absolut måste och bara om jag får jäkligt bra betalt.)

- Jag har åkt många mil i raggarbil. Och jag tycker väldigt mycket om bilar. Dessutom kan jag byta bromsskivor på en Volvo 240, backa med släp och göra grymma handbromsvändningar. Min drömbil är en klarröd Amazon.

- Jag lider av något slags Clark Kent-syndrom. Jag blir alldeles lycklig och löjligt uppspelt av glasögon. Det är den bästa accessoaren som finns och jag köper hellre glasögon än handväskor. Om jag har en dålig dag är det bara att skicka mig till närmaste optiker.

- Jag kan go bananas med statistik. Statistisk är ett väldigt användbart, roligt och alldeles fantastiskt verktyg. Jag är inte matematiskt begåvad, utan tycker bäst om siffror i form av telefonnummer, pengar, födelsedagar och statistik. Så tro nu inte att jag tycker om att sitta i Excel och pilla i tabeller, för det gör jag inte. Men att använda statistik för att stärka argument, hitta styrkor och svagheter, lära sig något nytt, jämföra skillnader och göra sjukt snygga diagram – det är min grej det!

- Jag är jäkligt stresstålig. I de allra flesta platsannonser söks det efter någon som bland annat är stresstålig eller som kan prestera under tidspress. Jag har jobbat på Systembolaget under hela min studietid. Har du varit där dagarna innan jul? Eller nyår? Eller påsk? Eller valborg? Eller midsommar?
Det har jag.

- Jag älskar att coacha. På fritiden brukar jag träna några fina ryttare och deras hästar. Det är oerhört givande och stimulerande att kunna använda det som jag har lärt mig efter mer än 20 år på hästryggen på ett konkret och konstruktivt sätt. Jag är dessutom en av Svenska Ridsportförbundets utbildade ungdomsledare, vilket innebär att jag kan massor av samarbetsövningar och lekar. Dessutom har jag goda kunskaper om första hjälpen, hur man rättar en bruten arm och vad man ska göra om någon får en kvist i ögat.

- Min fascination för superhjältar verkar aldrig upphöra. Jag är ett stort fan av Marvel Comics och ser gärna deras filmer om och om igen. Hade jag fått välja superförmåga, så hade det varit att kunna påverka människors hjärnor, mentalitet, inställning och sinnesstämning för att kunna göra och få som jag vill. Moahaha!

 

En reaktion på “Om du vill vara min chef

  1. När jag susat runt på din webbplats efter rekommendation från Emma D så måååste vi ju bara träffas Lisa!

    Jag sitter i Sockerslottet, Hybelejens gata 2 bakom Wermland Opera – ingång från Klarälven (typ ;)

    Mitt kontorsrum hyr jag av BAM 54 och jag sitter i Jungfrukammaren!

    Vill du hänga med till Sunne – Selma Spa + nu på tis 6 nov? Hör av dig så sänder jag ett program – anmälan går ut i dag – men du kan anmäla dig i morgon og!

    /Carin Coach :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>