Kommunikatör på heltid

I morgon börjar en av årets allra bästa grejer hittills;
Jag börjar jobba heltid som kommunikatör!

Det ska jag göra fram till april.
Och oh joy, vad det ska bli roligt!

Jag har små flygande fjärilar i magen och är så pirrig att jag snart måste måla naglarna för att stilla mina sinnen. (Ja, att måla naglarna är faktiskt väldigt meditativt. Det kräver fokus och noggrannhet, man sitter stilla under ganska lång tid och allt annat får helt enkelt vänta tills det är klart.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

754Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>