Det gör vi!

Vi pratar midsommarplaner hemma hos oss. De är mycket vaga. Jag brukar få underkänt i midsommarfirande eftersom jag inte dricker nubbe, inte äter sill och inte orkar klättra över sju gärdsgårdar under tystnad mitt i natten. ( Å andra sidan har jag redan gift mig, så jag borde slippa tänka på sånt nu.)

Hur som helst.
Mitt förslag på midsommarfirande 2011:
”Vi kan väl cykla till Mariebergsskogen och dansa runt granen?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

751Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>