10 000 lovers and I’m one

På grund av att dödens förkylning gjorde en något oväntad reapperance förra helgen har jag liksom inget roligt/underhållande/smart att skriva om eftersom min hjärna är till bredden fylld med snor.
Så kan det gå!

Nåväl, här kommer en snabbgenomgång av det kanske roliga som hände/jag gjorde/tänkte på i veckan. Ring in och rösta på din favorit:

 1. Jag har ett höj- och sänkbart skrivbord ni för tiden. DÖR av lyx. Kan sitta och jobba med dinglande ben. Lyckan!
 2. På tal om jobbet: Jag trivs så himla bra!
 3. Häst = bäst. Särskilt min då. Fina Gin!
 4. Hund = också bäst. Särskilt mina då. Vi har börjat spåra igen, och det är så himla roligt! (Jag har gömt Bambis fot och de har letat upp den.)
 5. Jag vet hur jag ska göra med bilderna som ska vara med på 100 LPM foto. Har en grymt bra plan och älskar mig själv för min smarthet.
 6. Jag har gjort en spotifylista som heter ”Sporty”. Vad är det med grejen att så fort man (jag) blir förkyld så vill man (jag) träna, trots att man (jag) typ aldrig någonsin har gjort det förut? (Är bara några små millimeter från att åka ut och åka inlines i skrivande stund. Har hört att det är en ganska trevligt sätt att få lunginflammation på.)
 7. Har haft så SJUKT snygga naglar hela veckan. Först Purple Sparkles från Rimmel, och just nu Mango Madness från E.L.F. Vill typ slicka på naglarna för att de ser ut som godis.
 8. Jag gjorde pannkakor på ekologiska ägg från glada hönor samma dag som mammas hönor flyttade in i sitt hönshus nere i Halland. Tuppen heter Alan, döpt efter charmtrollet i den här filmen. Älskar styrkan som youtube besitter.
 9. Fnissar som en fnissare varje gång jag hör ”Wiggle, wiggle, wiggle, wiggle, wiggle” i Sexy and I know it. Bilderna i mitt huvud alltså, så himla barnförbjudna. Hahaha.
 10. Älskar låten, hatar videon:

3 comments on “10 000 lovers and I’m one

 1. Gunvor on said:

  Heja Lisa, du är rolig du! 4 och 8 är klara favoriter men etta blir 1:an i kombination med en capisco. Krya på dig.
  // Gunvor

 2. sv: Tack för tipset! Ska kolla upp BARF. Vet att pappa köpte hundmat från en minkfarm förr i tiden och det var 80% kött, ifs från minkar vilket jag inte tror spelar något roll näringsmässigt, men kanske lite moraliskt fel. Minkfarmar är ju ofta utsatta för att minkarna endast föds upp för pälsen, men oftast används köttet till katt- och hundmat.

 3. En (förhoppningsvis) rolig sak till då: Du vann min boktävling, och nu vill jag skicka bokpaket till dig. Men då behöver jag din postadress! Hör av dig till mig (onekligenblogg@yahoo.se) så skickar jag. Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

759Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>